Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
86,75

Voed je jouw kinderen meertalig op? Dat is verrijkend en zinvol. Maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Met de Helpdesk meertaligheid krijg je antwoord op al jouw persoonlijke vragen van een ervaren deskundige.

Ieder gezin is anders. Ook elk meertalig gezin heeft daarom te maken met zijn eigen uitdagingen. Het is goed mogelijk dat je hier vragen over hebt die afhankelijk zijn van jullie persoonlijke situatie. In een gesprek van maximaal een uur kun je al je vragen over de meertalige opvoeding voorleggen aan een deskundige. Samen verhelderen we de taalsituatie bij jullie thuis en de mogelijkheden die dat biedt. Zo kun jij met meer vertrouwen en overtuiging de meertalige opvoeding vormgeven, zoals dat bij jullie past.

Hoe ziet een gesprek eruit?
Het gesprek kan zowel telefonisch, via videobellen, of fysiek plaatsvinden. Vooraf krijg je een aantal vragen opgestuurd, waar je alvast over na kunt denken. Tijdens het gesprek bespreken we de taalsituatie bij jou thuis en kun je al jouw vragen voorleggen. De kosten bedragen 105 euro per gesprek (exclusief btw).

Je kunt een gesprek met de helpdesk bestellen via de webshop, na het bestellen kun je via een link het intakeformulier invullen waarin je ook aan kunt geven op welke dagen van de week je beschikbaar bent voor de afspraak. Wanneer wij het intakeformulier per mail retour ontvangen hebben nemen we zo spoedig mogelijk contact op voor het inplannen van de afspraak.

 

Stel je vraag!

Laat een bericht achter in het formulier. Wij geven graag een reactie via e-mail!