Meertalig.nl helpt je om de potentie van meertaligheid te verzilveren en de kracht te benutten. Meertalig.nl biedt  daarvoor workshops, webinars, programma’s en persoonlijk advies.

Webinars

 

In deze interactieve online bijeenkomsten krijg je wetenschappelijk onderbouwde, praktijkgerichte kennis aangeboden. En er is altijd ruimte voor vragen van deelnemers. Bekijk hier welke webinars de komende tijd op de agenda staan en meld je aan!

Workshops

 

Onze interactieve workshops vinden plaats op locatie, en worden altijd in overleg op maat gemaakt. De workshop kan dus zo lang duren als je wilt, en alle vragen die bij jouw organisatie leven komen aan de orde. Neem contact met ons op via info@meertalig.nl. In een voorgesprek inventariseren we wat de beste aanpak is en daarna sturen we je een vrijblijvende offerte.

Helpdesk Meertaligheid

 

Heb je vragen over de meertalige opvoeding van je kind? En wil je hier graag over in gesprek? Via onze helpdesk kun je in een persoonlijk gesprek al jouw vragen voorleggen. We bieden je praktische tips en geven je handvatten om om te gaan met de taalsituatie bij jou thuis. Kijk hier voor meer informatie. Je kunt altijd vrijblijven meer informatie vragen op een gesprek inplannen via info@meertalig.nl

Talen in balans

 

Voor ouders biedt Meertalig.nl het online programma Talen in Balans aan. In vier interactieve online bijeenkomsten geven we je theoretische kennis en praktische tips voor binnen jouw eigen gezin. Je neemt deel met een groep van maximaal 10 ouders. Bekijk in onze agenda wanneer de training wordt aangeboden en bekijk hier wat de training precies inhoudt.

Zelf trainer worden bij het Talen in Balans programma? Dat kan! We bieden je de mogelijkheid dit programma uit te voeren binnen jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie.

Advies en begeleding

 

We geven je graag advies en bieden persoonlijke begeleiding als jij meertaligheid een plek wilt geven binnen jouw organisatie.

Oetsiekoetsie

 

Oetsiekoetsie is een klassiek geworden  documentaireserie over taalontwikkeling van kinderen in Nederland. Vóór hun vijfde jaar leren alle kinderen de basis van hun moedertaal – een even vanzelfsprekende als verbijsterende prestatie. Door een aantal kinderen in verschillende ontwikkelingsstadia te volgen, wordt in Oetsiekoetsie het wonder van de taalverwerving ontrafeld. Ontroerend én informatief.

Kijk hier voor meer informatie en/of het bestellen van de serie.

De ouders vonden de workshop leerzaam en heel prettig!
Wendy Helstone, Swazoom, Amsterdam

Stel je vraag!

Laat een bericht achter in het formulier. Wij geven graag een reactie via e-mail!