Ben je op zoek naar handvatten voor de meertalige opvoeding bij jou thuis? Dan bieden we je het ouderprogramma Talen in Balans aan.
Talen in Balans bestaat uit vier interactieve online bijeenkomsten waarin we een combinatie bieden van theoretische kennis en praktische tips voor jouw eigen gezin. We helpen je bij het opstellen van een plan en het nemen van beslissingen over de meertalige opvoeding van jouw kinderen. Ook leer je hoe je de taalontwikkeling van jouw kinderen kunt stimuleren.

Hoe ziet het programma eruit?
Je neemt deel met een groep van maximaal 10 ouders. Aan de hand van een deelnemersmap en videomateriaal gaan we met elkaar in gesprek over taalopvoeding en taalsituaties in gezinnen. Je leert over meertalig opvoeden en krijgt ook praktische tips en adviezen. Daarbij is het uitgangspunt dat ieder gezin anders is, en dat in ieder gezin dus ook de taalsituatie anders is. Uiteindelijk neem je natuurlijk zelf de beslissingen die passen bij jouw situatie. Na het doorlopen van het programma krijg je een certificaat.

 Talen in Balans is handig als:

  • Je meer kennis wilt opdoen over de meertalige opvoeding bij jou thuis
  • Je vragen hebt over de meertalige opvoeding van jouw kinderen
  • Je op zoek bent naar praktische tips voor het aanpakken van de taalsituatie in jouw gezin

Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Zelf de bijeenkomst verzorgen?
De bijeenkomsten van het Talen in Balans programma worden begeleid door iemand die daar speciaal voor is getraind. We bieden je de kans om zelf trainer te worden, zodat je het ouderprogramma binnen jouw eigen organisatie kunt opzetten. Kijk hier voor meer informatie.

 

Stel je vraag!

Laat een bericht achter in het formulier. Wij geven graag een reactie via e-mail!