Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
55 EUR

In steeds meer gezinnen worden andere talen gesproken, soms zelfs meer dan de Nederlandse taal. Daardoor ontstaan er zowel bij de ouders als bij de professionals nieuwe vragen, die tijdens het webinar beantwoord worden. Het webinar wordt afgesloten met nuttige links.

De Jeugdgezondheidszorg heeft een belangrijke rol bij het signaleren van taalontwikkelingsproblemen. In steeds meer gezinnen worden andere talen gesproken, soms zelfs meer dan de Nederlandse taal. Daardoor ontstaan er zowel bij de ouders als bij de professionals nieuwe vragen. Hoe kunnen we kinderen zowel de Nederlandse als de thuistaal meegeven? Hoe kunnen professionals ouders het beste ondersteunen en adviseren bij een meertalige opvoeding? Hoe kun je vaststellen of de taalontwikkeling goed verloopt bij kinderen in meertalige gezinnen? Deze vragen en onderwerpen komen aan bod tijdens het webinar. Via de chat kunnen deelnemers vragen stellen uit hun eigen praktijk. Het webinar wordt afgesloten met een heleboel nuttige links.

Dit webinar zal gegeven worden door Maaike Verrips.

Wanneer je je aanmeldt voor een webinar ontvang je een link, 1 persoon mag deelnemen via deze link en de link mag niet gedeeld worden.

Stel je vraag!

Laat een bericht achter in het formulier. Wij geven graag een reactie via e-mail!